tisdag 9 juli 2013

Läsa?

Ska jag hinna läsa alla dessa böckerna på semestern matte?

3 kommentarer:

  1. Vad är det för böcker månne?

    Här får ni lite lästips:

    Vargbröder - Michelle Paver En fantasy serie på 6 böcker som handlar om Torak, vars öde är att kämpa mot ondskan som vill ta över all makt i storskogen. Torak levde någonstans i Europa för ca 5000 år sedan. ( Lyssna på ljudbok, Tomas Bolme läser med bravu, bland de bästa böcker jag har läst! ).

    Potensgivarna - Karin Brunk Holmqvist Ett äldre syskonpar, bestämmer sig för att öppna en postorderfirma, där de säljer potensgivande medel. Men... Hur ska dom göra, när deras första kund, blir deras bror...

    Serila Gentlemän sökes! - Karin Brunk Holmqvist Två äldre damer ( grannar ) tvingas flytta till ett äldreboeende, då det ska byggas en genomfartsväg, där deras hus står. På äldreboendet ska de bo, tills de nya pensionärslägenheterna blir klara. Under sin vistelse på boendet, börjar de gå en datakurs och sätter in en kontaktannons. De kommer även på föreståndaren till äldreboendet, vänsterprasslar med en kommungubbe, som har hand om vägbygget.

    Släktet - Guillermo del Toro En triologi om vampyrer. Jag gillar i vanliga fall inte böcker eller filmer om vampyrer. Tycker det är dravel. Men dessa, var så otroligt spännande!!!

    Ha en trevlig sommarläsning!

    // Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipsen! Roligt med lite nya idéer. Favoriten bland Karin B-Holmkvists böcker är annars Rapsbaggarna

      Radera
    2. Tack för tipsen! Roligt med lite nya idéer. Favoriten bland Karin B-Holmkvists böcker är annars Rapsbaggarna

      Radera